KOTIIN PALUU

lombok1lombok2lombok3lombok4Irti bloggerista vuoden 2017 kunniaksi. Jee. En aio siirtää aiempia postauksia tänne WordPressiin, vaan aloitan Freaking Mockingbirdin aivan tyhjältä pöydältä. Niinkö? No joo!

Olen siis ollut puolisen vuotta pallon toisella puolella. Ensimmäiset neljä kuukautta Australiassa, seuraavat kaksi Indonesiassa. Tällä hetkellä olen muutaman viikon reissulla Thaimaassa, mutta lento Balille lähenee muutaman yön päästä. Ihanaa päästä takaisin. Ihan best paikka mää sanon!

Mulla on mennyt pari viimeistä päivää suurimmaks osaks hotellilla.. Oon ettinyt kämppiä, duuneja, selannut Pinterestiä ja katellut vähän lentojen hintoja. Sittenpä siis menin ostamaan itselleni paluulennon tämän kuun lopulle. AAAAPUA. Oonhan mä tässä jo ikävöinyt tarpeeksi, joten enempää itseään kiusaamatta nielen tulevan kylmyyden ja palaan kotikoloseen talvisaikaan. Oon aika huoleton ihminen, joten edes lähikuukausien asunnottomuus ei pelota. Uskon, että kaikelle on tarkoitus ja kotikin löytyy, kun on löytyäkseen. Samoin duuni ja harrastukset. Mulla asuu kuitenkin Helsingissä maailman ihanimpia ihmisiä, keiden luokse pääsen majoittumaan alkuun. Onhan se kuitenkin aikamoisen selkeä homma, etten varmasti Varkaudessa tule viihtymään muutamaa päivää pidempään.

Kaikista kaikista kaikista ihaninta on kuitenkin päästä näkemään mun elämän ihmisiä! Voi elämä, kun mää en kestä! Täällä oon päässyt niin maan miljoona kertaa miettimään, keitä mä ikävöin. Vasta muutama vuosi sitten Helsinkiin muuttaessa mulla ei ollut siellä juuri ketään. Nyt ei riitä kaksi kättä. Niin kummallista, että tyhjästä voi rakentaa ympärilleen näin paljon. Ei pidä kuin hypätä pää edellä ja katsoa mitä sieltä löytyy. Tällä kertaa ihana työpaikka, josta oon perhanan kiitollinen – sen mukana sain aivan mahtavan pakahduttavia työkavereita, keiden näkemistä en malta odottaa. Ja sitten vielä ne kaksi maailman ihaninta ystävää siellä niin. Voisin jatkaa loputtomiin Helsingissä olevien ihanien asioiden luettelemisen, mutta Ystävät tähän nyt riittäköön. Ne on aika elämän va-lo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s