GOOD MORNING PHUKET

ananas1anans2
ananas3Vaihdettiin tänään hotellia ja tultiin tällaseen hieman hienompaan mestaan, jossa meillä on ylimmän kerroksen kaksikerroksinen huoneisto. (Äskeinen auringonlasku oli aika maaaaa-geeee-a!) Tähän ei kuulunut viime hotellin tapaan aamupalaa, joten kävin tyhjentämässä hedelmäkojuja oikein urakalla. Oon viikon ajan kirmannu aamu seiskalta hotellin aamupalalle syömään vesimelonit ja ananakset pois muiden silmistä… joten täällä oottelen kuumeisena, että voisko alkaa nukkumaan ja pian herätä taas aamupalalle – se on kuitenkin päivän kohokohta. (Tässä välissä kirjoitteluita alko tekemään liikaa mieli iltapalaa, joten väsäsin ison kulhollisen hedelmiä hehe..)

Saispa Suomessakin yhtä tuoreita ja hyviä hedelmiä ihan alakerrasta. Tai toki saahan sitä, kun Alepaan kipasee, mutta ei taida ihan yhtä tuoretta olla. Tätä jos jotain mulla tulee ikävä Aasiasta. Ja ruokaa ylipäätään.. Onneks Helsingissä on kuitenkin paljon Aasialaisia rafloja, joten ikävän iskiessä voin juosta esim Lie Miin. Ihan suoraan lentokentältä.. Toivotaan maaliskuussa olevan jo sen verran lämmintä, että pärjään Kallioon asti kesävaatteissa. Enhän mää tajunnut, että Suomeen palaisin talven aikaan, joten lämpimämpää vaatetta ei sattumoisin ole mukana. Hmm.

Mutta se on tsirp-tsirp taas! Mä meen syömään tän kulhon loppuun parvekkeelle. Siellä on aika nätti kuu taivaalla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s