KAUNEINTA MITÄ LUONTO SUO

beach1beach2beach5beach3

Viime aikojen ja varsinkin viikkojen onnellisuus kumpuaa mun ystävien onnellisuudesta. Joskus näissä tilanteissa unohtaa kokonaan ittensä, kun on vaan niin sydän pakahduksissa niiden puolesta. Mutta tässä omassa tilanteessa, kun koti-ikävä leijailee maailmankaikkeuden toisella puolella, on ihan hyvästä vähän unohtaakin omat suuremmat fiilikset. Voi vaan olla ja hiimailla eteenpäin. Joskus on hyvä olla ajattelematta asioita liikaa, sen kun oppis. Ehkä joku päivä.

Mutta tiedättekö.. Yliylihuomenna saan maailman rakkaimman ystävän mun kainaloon Balille. Aamuisin kahvilla istuessa viestittelyt koti-Helsinkiin on saanut mut näyttämään ihan kreisiltä tai vähintäänkin ihan hemmetinmoisen rakastuneelta, kun näpyttelen yksin istuskellessa viestiä, maailman levein ja ei niin kaunein hymy kasvoilla. Hörpiskelen soijacappuccinoa hihitellen ja kiittelen elämää tästä kaikesta.

Sitten se toinen puoli. Se puoli pistää aina välillä hieman ahdistuneeks. Oon sen jo monen monta kertaa myöntänyt, mutta mä haluan kotiin. Viisi kuukautta vaan uusia ihmisiä ympärillä, ei ketään oikeasti tuttua. Se on vähän rankkaa. Se on rankkaa, ettei pääse omaan kotiin rauhottumaan, tekemään ruokaa ja ihan vaan oleilemaan. Ottamaan kiinni arjesta. Toki se on arki täälläkin, mutta täysin erilainen. Ei päiville saa niin paljon asioita, joita ihminen oikeasti tarvitsee. Esimerkkiärallaa oman huoneen imurointi. En oo täällä imuria nähnytkään. Pyykkien pesy? Vien pyykit pesulaan. Ruoan teko? Meen raflaan syömään halpaa ja maailman parasta ruokaa. Kaupassa käynti? Käyn oikeastaan nostamassa vaan rahaa ja ostamassa tukan pesuaineita, siinäpä se.

Osaiskohan joskus kirjottaa jotenkin normaalisti, eikä näin syvällisesti? Oppiskohan senkin tosta noin vaan, vaikkapa tän vuoden kuluessa? Hmm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s