TAKE ME BACK

kukka1kukka2
Onko hassua, jos sanon näin alle viikon jälkeen, että mulla on ihan järjetön ikävä Balille? Haha.. Varsinkin Cangguun. No onneksi enää kymmenen yötä siihenpä siis, että pääsee vikat pari viikkoa siellä viettämään. Toki nautin täällä Thaikuissa olostakin, varsinkin kun on saanut käydä joka aamu seitsemäĺtä salilla, sen jälkeen makoilla poolilla ja vähän sukellella lopuksi. Enkä tule luultavasti pääsemään ikinä siitä lapsenomaisesta uiskentelusta eroon. Eikö oo parasta, kun voi tiputtaa altaan pohjaan jonkun esineen ja yrittää saada se sieltä ylös? Eikö oo vaan ihan parasta viilettää veden alla vimmatusti, kunnes happi ei meinaa enää kulkea? Eikö oo ihan parasta yrittää kiivetä uimapatjan päälle ja nauraa siihen päälle rätkättäen? No on.

Mulla alkaa olemaan jo aika rajoilla tää reissussa oleminen. Jos Suomessa ei olis mitään mitä odottaa, niin luultavasti olisin tällä hetkellä Australiassa tekemässä farmiduuneja. Tämän hetkinen elämäntilanne ei kuitenkaan anna mielenkiintoo tommosille ideoille, vaikka se kuinka houkuttelis. Arki saa niin perhanan kovia ikävöintejä näiltä taajuuksilta, että en edes tiedä voinko tarpeeksi sitä tehdä selväksi.

Nyt mä lähden valloittamaan Phuketia ja ettimään jotain paikallista safkaa! Morot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s