UUSI ALKU

australia0australia3australia8australia4

No siirsin kuitenkin nyt muutamia viimeisimpiä postauksia tänne tatta-daa.. (On muuten ihan väärässä aikajärjestyksessä kaikki, mutta olkoon niin..) Avasin äsken ulkoisen kovalevyn, tutkailin puolen vuoden aikana otettuja kuvia ja säpsähdin ihan, kuinka paljon sitä onkaan asioita tapahtunut. Ja että kuinka monessa paikassa oon ollut.. Onhan toki puoli vuotta pitkä aika ja siinä kerkee tapahtumaan vaikka ja mitä, mutta kun se tuntuu lentäneen ohitse niin pirunmoisen nopeasti – osa asioista vähän unohtuu.

Nyt kun sain tehtyä uuden osoitteen FMB:lle, niin saa tähän ihan erilaista eloa. Mulla ei ole muuta tavoitteita blogin suhteen kuin saada vaan mesta, josta tehdä julkinen päiväkirja. Vapauttavaa kirjoittaa välillä mieltä tyhjäksi, lukea pään sisältö tekstinä ja tajuta, että eipä tässä maailmassa kovin moni asia olekaan niin vakavaa.. Onhan tää toki ollut jo 7,5 vuotta mulle se sellainen paikka, jatkukoon siis! Ja kuvat, ne on ollut myös aika keskeinen osa koko blogihommaa, joten niitä alan ampumaan (pam-pam) tänne entistä tiuhempaan tahtiin. Toivottavasti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s