VARPUSIA 

ihmisia1ihmisia2
Iso AAH tälle tän hetkiselle yksin olemiselle. Makoilen hotellin sängyssä ja nakkasin just kameran muistikortin koneeseen. Ollaan oltu nyt toista päivää Phuketissa ja täytyy sanoa, että ihan hirvee mesta. Haha. Tarkotuksena meillä oli lähteä tästä veneellä pienemmille saarille, mutta koska oon täällä porukoiden ja heidän kahden ystäväpariskunnan kanssa – annan ohjat heille. Oikeastaan ihan hemmetin ihanaa, ettei tarvitse ite tehdä mitään (paitsi aika paljon). Voi vaan olla. Ihan kun ois taas viistoista vuotias.

Oon ollut tässä monta päivää ihan poikki. Mikä toki voi vahvasti johtua myös muutaman tunnin yöunista.. Kroppakin alkaa vähän huomauttelemaan, että menisköhän jo loma liian pitkäks. Rytmittömyys, ikävä kaikkea kohtaan ja pieni kyllästyminen saa kropan jotenkin ihan sekasin. Kun vaan pääsis jo oman keittiön ääreen, pesemään pyykkejä ja näkemään Helsinkiä. Ja niitä rakkaita tietysti. En oo vielä ostanut kotiin lentoja, mutta aika tarkka päivämäärä mulla on jo tiedossa milloin sinne palaan. Rutistan kyllä siinä vaiheessa kaikki ihan rikkinäisiks.

Ps. nään parin viikon päästä yhden aikamoisen super ihanan ihmisen kääks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s