OLD PHOTOS, NEW HAIR

tukka1tukka2

Mulla on tukkatalkoot ihan pian edessä. Oon ollut vuosia blondi ja aina välillä sitä sävytellyt suuntaan ja toiseen. On ollut vaaleanpunaista, lilaa, todella vaaleaa ja vähän tummempaakin. Silti pitkän aikaa blondi. Oon ollut nyt puolisen vuotta tekemättä tälle mitään, lukuunottamatta keittösaksilla latvojen napsimista. Täällä Thaikuissa ollessa oonkin nyt miettinyt uskaltaisinko kävellä paikalliseen kampaamoon ja sanoa, että teeppä näin. Sepä se. Miten?

Mua on viime aikoina alkanut houkuttelemaan vaaleanruskea väri, mutta oon sitä aiemminkin kokeillut ja aina seuraavana päivänä vaalennellut sitruunalla värit pois. En tiedä onko siis tuttu ja turvallinen raidoitus taas edessä, mutta jotain tässä olis tehtävä.. Oma väri on kuitenkin suhteellisen tumma, joten kun tyvikasvua vaalean rinnalla on jo montakymmentä senttiä, näyttää tukka koko ajan likaselta ja tylsältä. Jotain tähän nyt kaipais. Help.

Ennustan: vaaleisiin raitoihin taas päädyn..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s