IT’S TIME TO GO “HOME”

phuket8phuket5yhdis8phuket4phuket1Sanonpahan vaan taas, että aika juoksee aika pika-pikaa. Vasta “eilen” tulin Thaikkuihin ja huomenna olis jo lähtö pois. Lento on Singaporen kautta Balille, jossa oon seuraavat pari viikkoa ennen Malesiaan lähtöä. Aikamoisen jännä aikakausi menossa ja varsinkin tulossa, sillä seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana tulee tapahtumaan niin ihmeellisen ihania juttuja, että huh heijaa.

Tällä hetkellä oon ehkä kuitenkin eniten innoissani siitä, että pääsen takaisin Cangguun.. Siitä kerkes muutaman kuukauden aikana tulemaan niin kodin tuntuinen mesta, että tuun suurella todennäköisyydellä tihrustamaan aikamoiset lentokenttä-itkut. Mulle on kuitenkin varattuna onneks samasta homestaysta huone, jossa olin yli kuukauden.. Ihana päästä sinne, ihana ihana! Tosin saan nauttia siellä olosta vaan muutaman yön, jonka jälkeen suuntaan sit pariks viikkoo villaan. Joudunkin imemään Balista nyt kaiken irti, sillä musta tuntuu että seuraava reissu sinne ei tule tapahtumaan ihan lähikuukausina.. Nöööyh.

Nyt meikä korkkaa vikan illan punaviinilasillisen, hyppää porealtaaseen ja tuijottaa loppuillan auringonlaskua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s