TROUGH MY PHONE

kollaasi116492139_10210272717767517_2118334597_o-1-tile

Eikö oo maailma kaunis? Taivas, pilvet ja värit. Lasillinen punaviiniä ja musiikki lisättynä tähän kaikkeen. Luulen, että Balin ja ylipäätään Aasian innoittamana mun seuraavaan kotiin tulee valkoisen lisäksi paljon vihreää ja sitä vaaleanpunaista. Paljon vaaleanpunaista.. Ja ystäviä, niitä siellä istuu syömässä illallista, ihmettelemässä maailmaa ja rakastamassa elämää. Koti on semmoinen paikka, jossa tapahtuu elämän ihanimpia asioita. Onkin tavoitteena löytää jotain sinne tulevaan kotikoloseen. Pieni muisto tästä reissusta, jotta näen joka päivä tähän elettyyn elämään täällä. Jottei vaan unohtaisi, ikinä.
Ja sitten, kun vaihtuu maaliskuun yhdestoista, otan kaksi maailman rakkainta ystävää kainaloon ja suuntaan kuuntelemaan musiikkia, jota ilman en olisi minä. En malta. Olispa jo siellä, vaikka onneksi tässä. Kaikki aikanaan ja kaikella tarkoitus.

Tsirp tsirp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s