BACK TO BALI

sky1

Istuskelen tässä läppäri sylissä lentokentällä ja odottelen, että pääsisin tsekkaamaan itteni sisään. Mulla on edessä vielä neljä tuntia omaan lentoon, mutta koska porukat lähti kavereineen jo paluulennolla Kuopioon, tulin samaa matkaa odottelemaan. Yritän kuluttaa aikaani netissä surffailen ja lentokenttä wi-fin kanssa tapellen – on muuten ihan pirunmoisen ja ärsyttävän huonosti toimivia. Onneks kuitenkin vähän tykkää lentokentällä odottelua. Jos on yksin, saa omissa rauhoissa kuunnella ihmisten puheita, tuijotella elkeitä ja kurkkia vieressä olevan pojan Tinder selailuita haha. JA varsinkin, kun eteen tulee neljä kiinalais-taaperoa supisemaan ja kihertelemään. Söpöjäääää.

Tässä olis enää kaksikymmentä ja kaksi päivää Aasiaa edessä. Täytyy ihan just alkaa googlettelemaan ohjeita ajan hidastamiseksi. Onko vinkkejä? Täällä Snapchatin lämpötilafiltteri näyttää tällä hetkellä kuitenkin +32 astetta, joten neljänkymmenen asteen heitto alaspäin vähän kirpasee jo mieltä. No, pääseepähän ainakin talvitakki-ostoksille.. ja pipo, ja huivi.. Vai voisko tän lämmön ja valon ottaa vaan mukaan?

Nyt mää lähden lentelemään check-inin kautta Singaporeen ja sieltä Balille. Tsirp tsirp moi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s