GREEN, BLUE & PEACE 

bl5fbs2bl64

Jos jotain Balista jää käteen, niin ainakin hieman erilainen sisustus tyyli. Täältä löytyy miljoonasti ihania rafloja ja kahviloita, joiden sisustus on vaan niin pirunmoisen hienoa. Ehkä mulla onkin täällä niin kotoisa fiilis juuri sen takia, koska tää mesta vibahtelee paljonkin Helsinkiä.

Oon majoittunut muutamassa villassa ja täytyy sanoa, että nää on ollut ihan huippu ihania. Kovinkin suurella todennäköisyydellä tuun sisustamaan mun tulevaa kotikolosta paljon boheemimpaan tyyliin kuin mitä se on aiemmin ollut. Oon ostellut jo jotain pienempiä sisustustavaroita, mutta vielä haluaisin löytää jonkun isomman seinävaatteen tmv..  Jaaa aivan saletisti  tuun kiroomaan sen kantamista vielä lähiviikkoina Malesiassa. Tättärää. Mutta se päivä, kun sen oman kodin seinälle ripustan – kaadan lasin piunaviiniä, kuuntelen Yonaa ja tuijotan yhden kokonaisen illan sitä siinä vaan. Ehkä jopa pieni itku silmässä, sillä ihan vaan koska elämä on ihanaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s