TWO NIGHTS 

sk1sk2

Loma loppu. Huomenna edessä viimeinen kokonainen päivä KL:ssä. Tarkoituksena olis tehdä vaikka ja mitä, mutta tää kaupunkilomailu ei nappaa ainakaan meitsiä eei yhtään. Raskasta, rankkaa, puuduttavaa. Täällä ei ole sitä samaa rentoa fiilistä ja vapautta, joka esim. Balilla on. Täällä pitää vähän miettiä mitä pukee päälleen, laittaako tennarit jalkaan vai lähtiskö ihan jopa tottuneesti läpsyillä. Kerran erehdyin laittamaan vanssit jalkaan. Virhe oli. Iso semmoinen. Ilman kenkiä on parasta.

Täällä saa myös rahaa kulumaan ihan eri tavalla kuin aiemmissa mestoissa. Vaikka hintataso on erityisen halpa, niin lompakko pienenee entistä rankemmin.. Ihan järjettömiä kymmenkerroksisia ostareita, joissa satoja vaate- ja kenkäkauppoja.. Päädyin ostamaan muutamat tennarit, vaatteen ja objektiivin kameraan. No prkl. Seuraavat kuukaudet hernarilinjalla, vai olisko duunia tarjolla?

Loppufiilikset: tekis mieli itkeä. Onko ok siirtää lentoja muutamalla kuukaudella eteenpäin ja jatkaa vähillä tavaroilla elelyä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s