BACK IN FINLAND

talvi2

_dsc7342-tile

Kirosanoja kymmenen. Laskeuduin tänään 5:25 Helsinkiin. Vastassa mua oli pimeys, katuvalojen valaisema sumu ja loskainen maa. Kaikkea sitä sellaista, joka sai mut miettimään miksi mä edes palasin. Vielä, varmasti ainakin muutaman päivän – poden minimaalista ahdistusta. Tää lumi, pimeys ja kylmyys ei nappaa oikeastaan pätkän vertaa. Mutta ihan vain kun olen takki-friikki, lämmitti Malesiasta ostettu uusi vaalenapunainen vakosamettinen takki hieman mieltä. Hieman.

Suuntasin suorilta ajoilta Varkauteen porukoille. Oli ihan pakko, sillä ainoa talvivaate oli kuvissa näkyvä takki. Muuten olin aika kesähepeneissä nilkkasukkine ja vansseineni. Ei hävettänyt (hävetti paljon) käydä huoltoasemalla nappaamassa kahvia mukaan, haha.

Varkaudessa suuntasin niiltä samoilta ajoilta kirppareille (kunhan ensin vaan tiputin rinkan kotiin). Olisin löytänyt sieltä ainakin viisi takkia, mutta taistelin itteäni vastaan ja ostin vain kaksi.. Ja ne on i-ha-ni-a! Edelleen oon sitä mieltä, että Varkauden kirpputorit on ehkä maailman paras mesta ostaa ihania takkeja muutamalla eurolla. Iso suositus.

Nyt kuukausien jälkeen SAUNA ja sen jälkeiset ulkona lumihangessa viilentymiset. Suomi kohtele mua hyvin ja tee olo mukavaks, pliis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s