TALVIVAATTEISIIN

lu3lu4-sideluuu

Täytyy myöntää, että oli ihana päästä pukeutumaan vähän enempiin vaatteisiin. JA pipot! En edes muistanut, miten jumissa ne on aina talvisin mun päässä ollut. Ei tuu varmastikaan tulevina kuukausina hatuttomia päiviä  hirveästi vastaan haha. Pitäis myös hieman pakkailla tavaroita, sillä kurvaan ylihuomenna onnibussilla Helsinkiin. En vaan jaksais millään koskea rinkkaan, sillä siitä tuli noiden kuukausien aikana kovinkin vihattu. Siihen mahtuu paljon tavaraa, mutta kun sen pakkaa niin pirun tiiviisti, joutuu kaiken ottamaan pois, jos jokin vaate on just siellä keskellä. Eikö oo siis ihan fine laittaa IKEA:n siniseen kassiin vaatteet ja nakata se dösään.. Se on hieman iisimpi. Miten muka voisin kaikista takeista valita vaan muutaman mukaani? En mitenkään.

Ja vaikka mulla onkin kirjat Varkaudessa, en aio täällä nyt muutamaa päivää enempää aikaani viettää. Suunta siis kohti kantakaupunkia kavereiden nurkkiin. Ja koska tulevana vklpna tuun näkemään elämän ihanimpia ihmisiä, en meinaa housuissani pysyä. Aaaaapuua!

PS. veljen tytär kattelee tossa lastenohjelmia – mainittiin, että tänään on maaliskuun ensimmäinen päivä. Niinpäs onkin. Tsirppis vaan, linnut vois alkaa jo enemmänkin laulelemaan ja lumi sulamaan, eikö?

One thought on “TALVIVAATTEISIIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s