KAIKELLE AIKANSA

miss2miss1

Raha, raha, raha. Se on se semmoinen asia, joka olis kiva tilillä. Kun on käynyt lähellä niitä suurimpia ääri-stressejä, nää pienemmän stressin aiheet tuntuu kovinkin pieniltä. Silti itkuisuus ja ärtyisyys halailee mua kovasti, kun kuvioihin astuu raha. Tiedän ja tunnen, että kaikelle on aikansa ja kaikki kyllä järkkääntyy. Mulla on elämään suuri luotto, joten nykyisin stressi ei pääse valtaamaan mieltä muutamaa tuntia pidemmäks aikaa.

Toki kodin ja duunin etsiminen syö vähän mieltä. Samoin kuin vie-lä-kin matkalaukun kanssa eläminen. Tekis mieli päästä jo omaan asuntoon. Vois laulaa, kun laulattaa. Ja mitä muuta kaikkea vaan, kun vaan. Ois ihana kitkutella itsensä sängystä aamulla ylös, juoda kahvia liikaa ja juosta sporaan, jotta kerkeis duuniin ajoissa. Oispa ihana tehdä töitä. No, mutta sillekin aikansa.

Nyt mä yritän kuluttaa aikaani duuni-etsintöjen lisäksi kavereiden kanssa valokuvailulla, fudista kattelemalla, kahvittelemalla ja ihmettelemällä. Onneks huomiselle on sovittuna kahdet treffit. Eli kahvia ja valokuvailua.<3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s