KEVÄÄN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

nilla

Tänään kevään ensimmäinen päivä ja keli aikamoisesti sen mukainen. Armas tuo aurinko ja taivas muun värinen kuin harmaan. No ei paha. Tosin meitsi on makoillu sisällä koko päivän tähän kello puol kahteen asti, ettiny duunia ja miettinyt nälkää. Laitoin leivänpaahtimeen ruisleipää ja siivutin kurkun valmiiks, mutta ei vaan jaksa.. Leivät on ollu siellä jo ainakin tunnin haha. Oon kovasti sitä mieltä, että kun Suomen kesästä lähti suoraan Australiaan – kesä venyi 10 kuukautiseksi – tää kylmyys on mulle syksyä. Tai niin ainakin mun kroppa ja mieli luulee. No nyt tässä näin tää väistämätön kaamosmasennus.

Vähän ärsyttää olla koko ajan niin allapäin. Luulen, että tää kotiinpaluu olis ollut niin paljon iisimpää, kun täällä olis ollut vastassa oma koti ja duunipaikka. Ne on kuitenkin niin pirunmoisen suuri osa elämää, että niiden uupumisen huomaa valitettavan hyvin. Vaikka mulla olis nyt päivät aikaa tehdä mitä vaan, niin ei vaan saa aikaiseks. Tai vaikka saiskin, niin tili miinustelee. Ääh.

No jos nyt vaan asennemuutos. Tästä lähtien vaan hyviä päiviä, käskystä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s