SKIPPAA KIRPPIS

Hyvä otsikko..talvi2talvi1otalvi5

Maanantai ja kirpputorit. Niin mä suunnittelin kuluttavani tän päivän, mutta kutsu kävikin katon maalajaisiin. On muuten hartioita rikkovaa ja raskasta hommaa maalata kattoa telalla. Sai vähän puuhkia, hikoilla ja valitella niskojen asentoa. Pääsin samalla haaveilemaan ja mielessä sisustusta suunnittelemaan, josko joku päivä oma asunto olis. Mulla on vähän ikävä verhojen vaihtamista, pieniä asunnon fiksailuja ja kotiin tehtyjä kirpputori-ostoksia.

Ensimmäiset astiat, koriste-esineet ja kalusteet(kin) oon ostanut joskus varmaan kymmenen vuotiaana. Haha. Oon ollu lapsesta asti semmonen, että huoneessa vaihtui järjestys vähintään joka viikko. Eri väriset verhot piristi ja uusi sängynkin paikka nukutti entistä paremmin. Viikonloppuiset kirppiskierrokset äipän kanssa oli melkein parasta elämässä, sillä oon saanut harjottaa mun kirppis-taitoja vauvasta asti. Tiedättehän te, kun on niitä tyyppejä ketkä ei löydä ikinä kirppareilta yhtään mitään ja sit on näitä meitä, jotka löytää joka kerta jotain, ja vielä vähän liikaakin.

Tsirppis tsii, meikä suuntaa ruokapöytään syömään lettuja. Huomisen pyhitän Nikon kanssa valokuvaamiselle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s