COME ON SPRING 

nillalle1104 (7 of 11)nilla9nilla1nilla2

Jotenkin tuntuu, että kevät tulee hemmetin hitaasti tänä vuonna. Pari viime päivää on ollut aurinkoa, mutta aina välistä räntää ja vesisadetta. Meikä ei diggaile niin hirveästi, mutta onneks aina auringon pilkahdellessa voi näyttää kasvoja pikku viimoillekin.

Oltiin hyppäämässä tänään Hillan kanssa metroon ja suuntaamassa kohti Kontulaa, toiveena löytää joku erittäin raffi valokuvaus mesta. No, me nyt Piritorilla ollessa päätettiinkin lähteä kävelemään ihan vaan Kallioon. Koska Hiltsi on niin lahjakas valokuvaaja ja niin näköjään myös videokuvaajakin (klick), pyörittiin me täällä ympyrää ja käytiin ihan vaan kahvilla. Haikailtiin yhdessä muidenkin päivien tavoin takaisin Balin lämpöön ja lopuks kipitettiin taas vaatekaupoille, hehe.

Nyt mä juoksen pika-pikaa ruokapöydän ääreen teriyakilohen ja wasabiperunasalaatin kimppuun. Syräään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s