AROUND THE CITY

purporangekk

Just kun eilen päädyin ahdistelemaan kylmäallergiaani tänne blogin puolelle, saan puolituntia sen jälkeen puhelun kaverilta. Lähdettiin valokuvailemaan Espooseen, ja lopulta sitten päädyttiin takaisin Helsinkiin. Jouduin olemaan ulkona neljä tuntia, joten kotiin palatessa sain taas vähän täytettä huuliin. Hauskinta tässä on se, että mulla on vielä nyt seuraavanakin päivänä klo 12.42 turvotukset huulilla. Haha. Oli aikamoisen ihanaa ja virkistävää nähdä vanhaa duunikaveria ja sen valokuvaukseen hurahtaneita ystäviä. Kiipeiltiin, juoksenneltiin ja hypittiin ympäri Helsinkiä. Pojilla oli hieman ammattimaisempi ote hommaan, mutta meikä pälyili taustajoukkona kuvia sieltä täältä räpsien.

Tänään olis tarkoituksena nähdä serkkusta, käydä kuvailemassa ja kahvittelemassa ihan vaan tässä Kalliossa. Valoisa ja aurinkoinen päivä, joten kovasti yritän josko taas ulos uskaltautuisin. Let’s see. Nyt mä jauhan pavut ja laitan kahvin kuppiin, nautin smoothiet ja nakkasen musiikit päälle. Liian hiljaista keskiviikkoa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s