COFFEE O’CLOCK

vihr1yh5kahavi101.jpg4

Keskiviikko, vaikka kovasti luulin, että tiistai olis. Näin serkkua taas pitkästä aikaa – kahviteltiin liikaa, kuvailtiin ja suunnattiin lopuksi syömään nepalilaista. Viime päivinä ja oikeastaan myös viikkoina oon syönyt shahi paneeria enemmän kuin ikinä koskaan. Liian hyvää, liian lähellä. Parin minuutin matka raflaan, jota pitää pariskunta, jotka jo valitettavasti muistaa mut ja sen saman tilauksen, jota joka kerta tilaan. Edellämainittua siispä.

Huomisen pyhitän askartelulle, kahvin juonnille (kuten tänään) ja lopulta Elisan kanssa shoppailulle. Mun täytyis painua viikonlopuksi duuniin, joten ostoslistalla on valkoiset kengät ja siniset farkut. Ei helpoin homma se..

Advertisements

3 thoughts on “COFFEE O’CLOCK

  1. Mua ärsyttää niiin paljon, kun menin kattoon sen PhotoScape X:n mikä sullakin on ja se on maksullinen ja nyt tässä itken sisäisesti, kun nää sun kuvat on törkeen kivoja enkä itse pääse muokkaileen niitä yhtä monipuolisesti ennen kuin on varaa ostaa toi ohjelma. :D Niin ja farkkujen osto on tuskaa.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s