IHANA TOUKOKUU

savua11yh1-tile

Vappu oli, se meni. Se oli ihana, mutta se oli myös rankka. Eilen, eli maanantaina, me käytiin Hakaniemessä Balibrunssilla ja suunnattiin sen jälkeen kaikki koteihimme väsyneenä, tai no minä itse menin sänkyyn muiden suunnatessa katselemaan Avaraa luontoa jakson verran. Olin aaaivan poikki, enkä oo nukkunut varmastikaan elämäni aikana yhtä hyviä unia kuin nukuin viime yönä.

Nyt juon ja nautin sydämeni sykkyröiden pohjasta tästä ainoasta kahvista, jonka saan juoda, ennen kuin poistun taas maitokaupoille. Laitoin äsken ystäviltä saadun yrttiseoksen hiuksiin, siihen päälle elmukelmut ja nyt jännitän josko tukasta tulee vaaleanruskea ja kiiltävä, vaiko minkälainen. Hmm.

Ja hei, ihanaa toukokuuta. Annetaan sen virrata ja soljua siinä vaan. Nautitaan hiipuvasta lämmöstä ja auringosta. Otetaan kaikki vastaan, mitä ikinä eteen tuleekaan.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s