KODIKSI KUTSUISIN

811131242

Täällä minä nyt asun. Tänne pesäni tein. Käperryin ja vähän sisustin. Joka aamu jauhan pavut, keitän kahvit ja harjoittelen tekemään eilistä päivää hienompaa kuvaa kahvikuppiin. Välillä maito vaahdottuu juuri tarpeeksi ja välillä menee ihan pyllyksi. Täällä on joka päivä ystävät kylässä. Pelaillaan, jutellaan ja ihmetellään elämää. Vappuna kaikkien noiden lisäksi juotiin vesimeloniin tehtyä liian prosenttista boolia. Maanantai lipui ohitse ja tämä tiistai on ollut aika hiljainen. Tsirppis. Tässä tän linnun koto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s