IT WAS A GOOD DAY

hymyhymy

Otsikon mukaan, erittäin hyvä sellainen. Vaikka en tehnyt juurikaan kummia, sain kuitenkin aikamoisen järkeviä juttuja aikaan. Uusi proggis, työjuttuja, valokuvailua, kirpparointia ja asioiden hoitelua. Kangaskaupoillakin kävin, mutta tättä-rää, eipäs Varkaudesta löytynyt ainuttakaan kivaa kangasta. Aikomuksena mulla on raahata ompelukone mukanani Helsinkiin, jotta päivät voisin käyttää hieman aikaisempia järkevämmin. Ompelulista – jumpsuit, housut ja anorakki. Kasvatan listaa vasta, kun oon saanut edes noita aikaiseks. Haha. Siitä vois muuten tulla aikamoinen.

Kahden yön päästä nään siskon lapsia, joten joudun ainakin sinne asti täällä porukoilla kotoilemaan. Niitä tulee niin harvoin nähtyä, sillä he asuvat Tampereella ja meitsi Helsingissä.. Jäänpä siis niitä tänne odottelemaan ja toivon mukaan nappasen onnibussin torstaina takaisin Kallijoon. Lisäks oon tällä hetkellä pee aa, eli perse auki. Rahaa on 49,06 euroa tilillä, joten oon porukoilla myös ruoka-paossa. Täällä on ihmisen hyvä olla valmiissa ruokapöydässä ja jokailtaisessa saunassa. Nyt painun sinne ruokapöytään kalojen äärelle ja sit löylyhuoneeseen. Adiós!

Ps. huomenna on jännä päivä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s