VARKAUDESSA

kol1kol2

Tulin viime viikon torstaina Varkauteen, sillä vklpna meillä oli yläasteen 93-luokkien luokkakokous. Paikalle saapui abauttiarallaa kolmekymmentä ja viisi, joten ihan riittävästi yhdelle iltaa. Ilta oli ihana, mutta aamu nyt ei niinkään. Moni viiniä (ja minä vähän jallua colalla) maistelleena tietää, että aamuiset olot ei välttämättä aina ihan makoisimpia ole. Sunnuntai meni tääääysin koomassa ja nyt maanantaina kellon soidessa kuusi ja kolmekymmentä, heräsin ihmeen pirteänä. Kävin heittämässä veljen lapset hoitoon ja samalla taisin puhelimenkin sinne jättää..  Täytyy se kohta sieltä noutaa.

Olin suunnitellut ja olen suunnitellut monien kuukausien ajan aikaisemminkin, että käyn nappaamassa kangaskaupasta kangasta ja ompelen värikkäät kesähousut ja jumpsuitin. Koska tämän päivän aikataulu on erittäin tyhjä ja täynnä vaan kahvin juontia, aion kovasti yrittää toteuttaa ompelupäivän. Yritin luokkakokoukseenkin löytää jotain värikästä jumpsuitia, jossa olis joku vähän isompi ja erikoisempi kuosi, eipä löytynyt. Kaupat oli täynnä valkoista, mustaa, harmaata ja ällöjä pastelleita. Kun ois vaan niin aikaansaava ja taitava ompelija, niin ompelisin vaikka kaikki vaatteet itse.

Nyt meikä hörppäsee kahvin kermalla loppuun ja suuntaa hakemaan sitä hemmetin puhelinta. Titi-tyy ja tsirppis-tsii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s