UUSI SOHVA

_DSC0035_DSC0051yh1r1

Täällä elellään kovinkin rahattomia kuukausia. Tilillä on Pivon mukaan 11,85e, eikä odotettu palkka tullut tänään, vaikka kovasti  niin luulin. Onneks kotoa kuitenkin löytää aina ruokaa. Aamuinen kaurapuuro pakastemarjoilla, pähkinöillä ja siemenillä. Vähän liikaakin pehmenneet hedelmät mehulingon kautta lasiin ja kahvipapujakin on kilon verran. En mä nälkään kuole – kävin eilenkin kavereiden luona syömässä, sillä jääkaappiin oli catering-keikalta jäänyt maailman parasta ruokaa ainakin sadalle ihmiselle. Meidän neljän syöjän jälkeen ehkä viidelle kymmenelle.

Mutta katsokaas katsokaas mitkä sohvat kotia koristaa! Tai siis sohva ja kaksi nojatuolia. Maksoivat Pieksämäen kirpparilla yhteensä 70 euroa (äiti halusi ne mulle ostaa). Ajeltiin ne Helsinkiin pari päivää sitten, ja täytyy sanoa, että oon aika hurjan ihastunut. Noita tollaisia sohvia näkee aika ajoin myynnissä, mutta rusehtavampi väri ei oo koskaan napannut. Nää oli kuitenkin enemmän raikkaan vihertävät, joten mummola-fiilistä ei välity muuten suht modernissa sisustuksessa. Haha, modernissa.

No mutta kuitenkin. Huomenna olis aika siirtää kirjat Varkaudesta Helsinkiin. Täytyisi koittaa taas helsinkiläistyä. Myöhäinen kello 13:23:n aamupala vatsaan ja suihkun kautta siivoiluhommiin. Illalla me kurvataan katsomaan jalkapalloa Tipusen kanssa. Ilmasta, harmaudesta ja tuulenpuuskista päätellen täytyy varmaan ottaa viltti mukaan. Sooomen kesä, sydän.

One thought on “UUSI SOHVA

  1. Todella hienosti sopii teille nuo teidän uudet sohvat, kiva ja rohkea väri! Mäkin tilasin juuri uudet sohvat ja tuolit, niin toivottavasti ne kuljetetaan tässä parin päivän päästä. Aina jännittävää kun pitää venailla jotain ja sitten jos ne värit tai matskut eivät sitten sovikaan. Nostan myös käteni ylös, että loppukuusta on aina muutamasta kympistä kiinni, että selviän seuraavaan kuukauteen, mutta mikäs siinä, aina on selvitty!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s