ONNEA ONNEA ONNEA 

sunday13

Vastahakoisesti, mutta kuitenkin, kurvasin viikonlopuksi Jyväskylään. Oon ollut tässä muutamia viikkoja selvinpäin ja niin kovasti toivoin, että olisin voinut olla tämänkin. Valmistujaiset, ystävät ja serkun muutto Jyväskylään pakotti muuttamaan suunnitelmia, joten varattiin Airbnb:ltä asunto ja suunnattiin Keski-Suomeen. Eilen sunnuntaina kotiin palatessa olin aikamoisen rikki. En onneks darrainen, vaan ihan pirun väsynyt. Illalla menin vielä moikkaamaan Elisaa, eikä meillä kummallakaan viikonlopusta johtuen ajatus kulkenut juuri ollenkaan.

Ainiin ainiin, ihanaa kesäkuuta! Vaikkei lämmöt nyt hirveesti vielä suosi, niin eiköhän me lämpöaaltoilua pian saada. Siihen juhannukseenkaan kun ei ole kuin pari viikkoa.. Annetaan ensin sateen hieman viherryttää luontoa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s