TIISTAINEN AAMU

w1w3

Aamupalaksi kylmää vesimelonia, liikaa vettä ja liikaa kahvia. Sopiva kombo kaikkea. Nousin ylös vasta yhdeksän jälkeen ja oon ottanut vähän liiankin rennosti nää muutamat tunnit tässä. Täytyis tehdä asioita ja kurvata kirjastoon tulostus hommiin, mutta kahvin nauttiminen vetää kummasti energiat itseensä.

Kiitos maailmankaikkeus, että oon saanut järkättyä tälle viikolle tekemistä, eikä tää vaan hiivi ohitse, niinkuin moni aikaisemmista. Oon ollut viime aikoina kovinkin huono näkemään ihmisiä, ja välillä tuntuu, että viikonloput on niitä ainoita päiviä jolloin sosialisoituu mukisematta.

Tsirppis tsii, tiistaita kohti. Onneksi tähän päivään kuuluu ystävät, kirjasto ja jalkapallo. Onneksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s