IHA VITUN LOISTAVA

1.jpg

Suomalainen musiikki – löytyy erittäin hyvää sekä erittäin huonoa. Perjantaina kiusasin itseäni kuuntelemalla pinnalla lenteleviä radiohittejä. Ei osunut, ei uponnut. Sai aikaan kylmiä väreitä, enemmän sillä huonolla tapaa. Mutta sitten on niitä erittäin ihania ja hyviä biisejä. Siellä täällä. Niitä sellaisia, jotka ei ole tehty saman kaavan mukaan soimaan perä perään radiokanaville. Niitä sellaisia, jotka on tehty aidoiksi. Niistä mää pidän. Vaikkapa tämä ihan vitun Loistava biisi. Suosittelen. Ihana Elias Gould.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s