MIDSUMMER

j2j3j1

Jos jotain kuvista voi päätellä, ei juhannuksena aurinko kummemmin näyttäytynyt. Onneks meillä oli kuitenkin mökki Härmässä, sauna, poreallas ja liikaa viiniä. Vaikka juhannus-fiilis oli kaaaaukana, on Helsingistä viikoksi pois pääseminen aina erittäin virkistävää. Näiden reissujen jälkeen kotiin palaaminen on aina kymmenen kertaa ihanampaa. Varsinkin omaan sänkyyn hyppääminen. Hidastan tänne kirjoittamisen tähän ja suuntaan muihin kirjoitus hommiin. Ihanaa alkanutta viikkoa ja nautitaan näistä sateista. Virkistäähän ne nämäkin. :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s