SAAPUVA SYKSY JA UUSI TUKKA

37n5n99

Kesään on mahtunut festareita, musiikkia ja viiniä, treenailua fudiksen parissa, uusia töitä ja valokuvailua-  kaiken muun yhteydessä paitsi tämän blogihomman täällä. Niin ja otin ja nappasin, väripurkin käteeni nimittäin. Oon ikuisuuden miettinyt omaa väriä päähäni, mutta vaaleasta luopuminen on ollut haasteellisempaa kuin voisi kuvitella. Koska se on värinä ollut päässä jo vuosia, en uskaltanut siitä luopua. Noh paitsi nyt, ja onneksi niin. Ensimmäiset päivät peiliin kurkatessa saatoin päästää itkut jos toiset, sillä en tykännyt väristä een oolleenkaan. Nyt onneksi tähän oon tottunut, enkä vaaleaa takaisin vaalenteliskaan – aiemmista uhkailuista huolimatta. Hehe.

Ja koska Flow on nyt ohi, sanon, että niin on myös kesä. Yhhy-hyy kohti syksyä.  Onneksi edessä on kuitenkin vielä saapuva Riikan reissu, puiden värit ja häät. Kaikkea hyvää.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s