VALMIINA UUDELLE

kesä1kesä2

Yritän olla valmis, syksyyn siihenpä siis. Viime päivinä oon ollut erityisen väsynyt. Toki oon tehnyt yövuoroa, mutta pään jumitus ja energiataso hipoilee ihan uusia leveleitä. Tänään heräsin yhdeksän aikoihin, mutta oli vaan pakko painaa pää takas tyynyyn. Kello on nyt 13:50 ja heräsin vasta hetki sit ylös peittojen käperryksistä.

Kaipaan niin jo rytmiä elämään, aikaisia aamuja, sohvan pohjalla inkivääri-teen väsyttäneitä silmäluomia ja rapsakoita syyskelejä. Sitä, että kun kauppaan lähtee, täytyy sukeltaa pipoon ja huiveihin. Unohtaa sormikkaat kotiin ja kirota sitten Piritorilla kylmyyttä.

Onneks iltaisin auringon laskiessa voi kuitenkin jo haistaa syksyn. Se on ihan täällä ihan just nyt. Ihanaaaa. Vielä kun saisin tehtyä paria juttua ja asetettua energiatasot oikeille taajuuksille, olisin täysin valmis syksyyn. Ennen sitä lennän kuitenkin Riikaan ihanan tyypin kanssa, nautin auringosta ja fillaroin pitkin Helsinkiä. Tsirppis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s