RAKKAUS

w2instw1Vuosien takainen ystävä löysi jotain suurta. Sanoivat eilen toisilleen tahdon. Sain ottaa kuvat, joita tässä juuri parhaillaan pläräilen läpi. Sanon vaan, että rakkaus – aikamoinen juttu. Sitten tämä viime kuukausina hidastunut tietokone – aikamoinen juttu sekin. En siitä hyvästä halkonut hiuksia, vaan päätin napsaista otsatukan. Sunnuntai ilta menee nyt siispä kuvankäsittelyn parissa, uusi tukka otsalla. Sauna oli äsken väsymyksen pelastus, uunissa odottava äipän ja isin leipoma pitsa toinen semmoinen.

One thought on “RAKKAUS

  1. Moi! Eipä liity tähän, mutta oisin kysynyt ruisjauholla hiustenpesusta, huuhteletko suoraan viemäriin sen vaan? Etkä pelkää viemäritukoksia? Mä oon pessy ruisjauholla myös pari kuukautta, mutta alko yhtäkkiä kuumottaa et mitä jos se tukkii koko viemärin ja se kuivuu sinne? :D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s