TAKAISIN KOTONA

pöytä2

pöytä4

Viime kuukausiin on mahtunut niin pirun paljon ja samaan aikaan niin pirunmoisen vähän. Ihan kuin ois vaan jammaillut paikoillaan, mutta silti koko ajan on ollut jotain tekemistä. Juurikin nyt mulla on sohvalle rakennettuna pesä tyynyistä ja peitoista, jotta kotona “työskentely” olisi mukavampaa. Mulla on video tehtävänä, jota väkersin hyvään malliin (onneksi) jo Varkaudessa porukoilla ollessani.

Olin viime viikonlopun Jyväskylässä kuvaushommissa ja viikon kotopesässä Savossa, joten kotiinpaluu on iihaanaa pienen täältä poissaolon jälkeen. Kahvia, kahvia, kahvia ja hedelmiä. Musiikkia siihen päälle ja sitten vielä yöpässä sekä meikittömässä naamassa täällä hyrrääminen, on aika parasta. Vaikka nyt onkin perjantai, ei ulos kömpiminen kiinnosta ollenkaan. Onneks huomenna meillä on futsal-turnaus, joten kotoa on vähän puolipakkokin pois liikkua. Voi olla, että muuten täällä hengailisin ens viikonloppuiseen Ruotsin reissuun saakka.

Nyt mä hörppäsen kylmän kahvin kitusiin, keitän uudet ja painan sielun video-editoinnin pariin. Tsirppis tsii ja ihanaa viikonloppua, sydän.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s