AAMUISTA IHANIMPIA…

 

21

…on sellaiset hitaat. Sellaiset, kun voi tehdä cappuccinoa unihiekkojen vielä hämyillessä silmillä, valita vihannekset ja hedelmät itse tehtyyn mehuun ja istuutua läppäri sylissä sohvalle tekemään töitä. Kotitoimisto ei tosin ole aina ehkä tehokkain työskentelytapa, mutta omaan tahtiin ja oikean flown löydyttyä aikaan saa pakottavan paljon.

Porkkanaa, inkivääriä, sitruunaa ja lehtikaalia. Meitsin lemppari. Välillä tulee taukoja mehulingosta, mutta sittenpä taas huudatan sitä kahta kovemmin. Syksyn näyttäessä pimentojaan, ois ihanaa kun tajuais vääntäistä kannullisen mehua joka aamu jääkaappiin. No mutta tänään niin, toivottavasti myös huomenna sama edessä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s