VALMIINA VIIKONLOPPUUN

N4

wp6

Täällä onnellinen Varpunen. Ah mikä ihana arjen lopetus ystävän kanssa. Kuvailtiin eilen kuvia, kuvia ja kuvia sekä juotiin kahvia. Että mä niin rakastan tyyppejä, jotka on kiinnostuneita samoista asioista – kuvailusta ja kahvista lähinnä. Tätä tällaista on ollut kovin ikävä. Kaiken kakkuraksi vielä päälle se, että sain eilen uuden kameran. Tervetuloa kotoon Nikon D750! Oon sua odotellut kovin. Täytyy vaan hommata kameralaukku… Fiksuahan se ois. Samaan tilaukseen kuvauskavereita. Innokkaita?

Oon tän aamun kuunnellut Anna Puuta (ylläripylläri juonut kahvia) ja katellut vaatteita mukaan Ruotsin reissulle. Perjantai ja kolmastoista, siihen samaan laivareissu mimmikavereiden kanssa. Hmm. Taivaalla paistatteleva keltainen ei voi muuta kuin tehdä päivästä paremman. Tsirppis ja tsii, palataan myöhemmin. Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s