LAUANTAIN HUUMISSA

nn

n.jpg

Viime viikonloppu meni laivalla ja niinpä meni myös tämäkin. Tosin työn merkeissä, mutta kuitenkin. On ollut paljon kiirettä, joten sauna ja koto Varkaudessa pyörähtäminen tekis pirunmoisen hyvää. Voi kuitenkin olla, että muutaman viikon saa sitä odotella, sillä kalenteri jarruttelee suunnitelmia. No mutta jo vain myös tämä omassa kotona oleminen tekee tähän väliin terää. Ootan jo kovin huomisaamuista aamupalahetkeä, kun voi aamuisen pimeyden vauhdittamana sytyttää kynttilät ikkunalaudalle, tehdä cappuccinon ja syödä (kirjoitin ensin mutustella – haha että mikä sana) kaurapuuroa Bonobon soidessa. Kyllä arjen jutut on parhaita. Ihanoita.

Nyt Eat Poke HKI:n poke bowl, GOT ja sohvan vällyihin kaivautuminen tyynyjen ja peittojen kanssa. Lauantai. Sydäntä sulle ja tälle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s