VIIME VIIKKOJA

koll1

koll2

Juoksee, aika juoksee. Viime viikkoina on juostu ympäri Suomea, ympäri Helsinkiä. Tänään oon vaan kotona. Paikoillani juuri tässä kohtaa nojatuolilla, johon pesän taas tein. Heräsin aamulla ovipuhelimeen postimiehen tuodessa pakettia. Meni puolisen tuntia, ennen kuin säikähdykseltä sydämen syke tasaantui. Nyt jo varmasti ihan normaaleilla lyönneillä mennään.

Lingotin pari päivää sitten inkivääriä, sitruunaa ja (täydellisen kypsyistä!!) granaattiomenaa mehuksi. Paras mehu IKINÄ. Oli sen verran tujua, että olis mennyt inkiväärishotista, mutta meikäpoika veteli sitä junamatkalla Helsingistä Tampereelle pullollisen. Oli saatava hiipivä flunssa taltutettua. Taltutin. Kroppa on ollut viime aikoina jotenkin niin heikoilla, että mehulinko pääsee varmasti tämän vuoden lopussa sanomaan itsensä irti. Iho on reagoinut murrosikäisen tapaan, silmänaluset on mustuneet entistä rajummin ja melatoniini virrannut elimistössä pitäen yllä vuorokauden ympäri jatkuvaa väsymystä. Ai perhanan syksy, ja näköjään tänään lumen mukana alkanut talvi. Onkohan sitä koskaan valmis tälle Suomen ilmastolle?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s