SISKONPETI

4

Tämmöisiä ystäviä kuuluu mun elämään. Näitten kanssa on hyvä olla. Eikö oo kauniita? Sisältä ja ulkoa. Meidän viikonloppu meni halloweenia (ja meitsin 24-v synttäreitä) juhlien. Liikaa skumppaa ja viiniä, tanssimista ja näiden johdosta loppuviikkoista väsymystä. No mutta onneksi sohvan eteen väserretty pesä tyynyillä ja peitoilla, Skifferin pitsa ja seurana ollut Laura auttoi sunnuntain yli. Maanantai tässä nyt onkin sitten vierähtänyt siivotessa, pyykätessä ja sotkun määrää ihmetellessä. Onneks on tiskikone, onneks!! Vielä, kun joku kantais pullokassit kauppaan.

1

Hah ja ihan naurattaa tää kuva ja siitä meidän huokuva iloisuus. Otettiin kamera esiin aikomuksena saada kuva, jossa näytetään mahdollisimman vakavilta. No eikö onnistuttu! Täytyis maanantain kunniaks vielä pestä lakanat, imuroida ja viedä roskat, mutta ne on just ne mun inhokkijutut. Muu siivoaminen menee lennellessä, mutta noi edellämainitut. Nytpä siis kohti tuota kaikkea.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s