PORKKANAKAKKUA ALKUVIIKKOON

porkkanakakku

Käytiin viime viikolla kahvilla ja aikaisemmasta poiketen otettiin makeaa kylkeen. En oo ikinä ollut mikään kakku-ihminen, joten porkkanakakku ei oo kuulunut niihin lemppareihin. Mutta se pirun viime viikkoinen kakkupala.. Perhanan perhana. Ei hyvä, sillä eilen illalla oli aivan pakko leipasta oma kakku maanantaille. Kahvi tän kanssa olis toiminut niin pirun hyvin, mutta kello oli jo yhdeksän, kun vasta sitä syömään päästiin. Hah, onneks oli kuitenkin hyvä aika porkkanakakulle.

Tällä viikolla täytyis pistää kesäisimmät vaatteet ullakolle ja osa vähälle käytölle jääneistä vaatteista myyntiin. Takkeja on vuosien mittaan kertynyt aika määrä, joten kymmenestä luopuminen tekis eteisen kaapeille ja hyllyille (vaatekriiseille myös) ihan hyvää. Vielä kun joku päivä saisi jalat kohti IKEAa, saatais eteisaulasta hieman järkevämmän näköinen ja oloinen. Koto on 52m² yksiö, eikä täällä ole kummoisesti kaappitilaa, joten lipasto ja seinänaulakot tulis kovaan tarpeeseen. Ja se iso peili, se iso peili. Sitä mä oon halunnut vuosien ajan.

Mutta nyt suunta kohti suihkutteluja ja hiusten pesua. On oltava parin tunnin päästä jo kuvaushommissa kääks.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s