LIIKAA SUSHIA JA AJATUKSIA

3

4

Löysin aamulla uuden biisin ja arvatkaas vaan soiko se tässä jo sadannetta kertaa. Vähintään. Että mää rakastan ihanaa musiikkia, rytmejä, väreitä. Varsinkin, kun voi samalla juoda kahvia oikein olan takaa. Näiden hetkien pirullisin puoli on vaan se, että ajatus alkaa hykertelemään vauhdilla. Puren hampaita yhteen, ettei stressi iskis. Ettei nyt vaan alkais taas miettimään liikaa, että pitäis olla ja tehdä jotain aivan muuta kuin mitä tällä hetkellä elämä ja kaikki on. Taitaispa vastakkaisen sukupuolen yksinkertaisuuden. Noo mutta.. onneksi tällä viikolla myös tapahtuu. Tai että on hieman töitä täällä ja Kuopiossa. On sovittu kavereiden näkemisiä, pikkujouluja ja valokuvailuita, lounastreffejä ja ainoastaan terveellistä ruokaa – viimeinen näistä ei onnistu. Saletti se.

>  >  >  >  >  >  >  >  Kävin tässä välissä sushilla  <  <  <  <  <  <  <  <

Eli ei onnistunut se terveellinen alkava viikko niin kuin mitä olin itselleni luvannut. Hehe perus… Oon viimeisen kuukauden aikana syönyt valehtelematta ainakin kahdeksan kertaa sushia. Mikä selkeästi kertoo, että oon vähän huono taistelemaan sushi-koukkuja vastaan. Övereitä odotellessa.
Nyt mars meikä suuntaa kahvin keittohon ja eteisen siivoukseen. Elämälle valoa ja mielelle sateenkaaria. Kyllä tää maanantai tästä aina tiistaiks kääntyy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s