KOTO-VARKAUDESSA

coffee2coffee3

Olin alkuviikon Kuopiossa työhommissa ja eilen muiden ajellessa takaisin Helsinkiin, hyppäsin kyydistä ja jäinkin vielä loppuviikoks Varkauteen. Lumi tuli yön aikana, joten keskiviikko on kuljeksinut hieman valoisemmissa meiningeissä. Vaikkakaan ei se sitä auringon tuomaa pirteyttä tarjoile.. Kahvia, kahvia siispä. Sillä sitä on eteenpäin mentävä.

Käytiin äiti Varpusen kanssa kirppareilla, joka on se vakiintunut ja ainoa (huoltoasemilla kahvilla istumisen lisäksi) tapa täällä aikaa viettää. En säästele sitä tekemistä koskaan niille tylsimmille hetkille, vaan kurvaan kirpparit läpi immediately.. Joka kerta uusi takki kainalossa. Paheista suurin, jos joku sattuu ymmärtämään niiden hamstraamisen päälle.

Aah. Ja voi että kun vaan olis se semmonen yli-ihminen, joka jaksais vääntää reseptit tekstiksi. Tehtiin tänään poke bowleja, jotka on nepalilaisen lisäks aika lemppariruokaa. Sitä semmoista, joka liikaa koukuttaa ja helposti päätyy lautaselle useammin kuin kerran viikkoon. No mutta poke bowl ja teriyaki-kastike. Siinä sanat, joita googlettamalla löytää resepteistä ihanoimpia. Tsirppis-tsii! Tää täällä suuntaa saunan lauteille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s