SYDÄN ALKUVIIKOLTA

heartt

Eilen kirjoitettua – näin maanantaina täytyis muistaa hengittää. Olla vaan ja tiedostaa, että päivä se on muidenkin joukossa. Itse nukuin hieman liiankin pitkään, keitin herättyäni kahvit ja laitoin spotifysta soimaan vuoden 2017 suosikkikappaleet -soittolistan. Oi että. Oon vähän semmonen tyyppi, joka jämähtää kuuntelemaan samoja biisejä, syö aina samaa ruokaa ja pukee aika usein niitä samoja lemppari vaatteita päällensä. No mutta… nyt se hengitys. Tuli biisejä kuunnellessa niin kovinmoinen ikävä Perthiin. Ketuttaa suuresti, etten tehnyt farmiduuneja. On ihan sellainen fiilis, että täytyis lähteä takaisin. Mutta minkäs tekemättömälle teet? Annetaan nyt vain olla ja suunnitellaan muita asioita. Tässä välissä alkaa soimaan tietysti biisi, jota kuuntelin ainakin viisisataa kertaa Perthissä ajellessani. No tietenkin.

Näin tiistaina sitten sama meno jatkuu. Oon väsertänyt nojatuolille tyynyillä varustetun toimistonurkkauksen, jonka uumenissa istun, juon kahvia ja etsiskelen läppäri sylissä työpaikkoja.

Mutta koska tänään sataa lunta Helsinkiin ja tiedostuu talven tulo entisestään (vaikka perhana vie, kevääseen ei oo enää edes montaa kuukautta), annan teille täältä sydäntä tälle alkaneelle viikolle. Nautitaan, muistetaan kuunnella musiikkia, hymyillä ja kaiken keskellä vähän hengittää. Tsirp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s