IT’S FRIDAY AGAIN

blue1

blue10.jpg

blue6.jpg

blue2.jpg

On olemassa niitä asioita, joiden aikaan saaminen viisästyy aina vaan lisää ja lisää. Itsellä se on vaatekaapin läpikäyminen. Se kun täytyis tehdä ainakin kaksi kertaa vuodessa – syksyllä ja keväällä. Jotenkin sen aloittaminen ei oo vaan koskaan sitä mielekkäintä hommaa. No, mutta viime sunnuntaina sain sen vihdoin aikaiseksi!

On ihana (ja ei niin kovin ihana) tunne repiä KAIKKI vaatteet kaapista lattialle. Kun saa laitettua kesävaatteet odottamaan ensi vuotta, valkkailtua myyntiin menevät vaatteet, löydettyä kauan kadoksissa olleet sukkaparit ja viikattua loput vaatteet omille hyllyilleen – voi taputtaa itseään olalle. Lasillisen viiniäkin olisin ansainnut, mutta sen tällä kertaa skippasin. Joka kerta, kun tän urakan on saanut tehtyä, on olo jotenkin paljon kevyempi.

Mutta tsirppis-tsii mä lennän nyt viikonlopun viettoon. Tiedossa on paljon ja vähän enemmänkin kaikkea (kuin yleensä).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s