PARAS LAHJA ITSELLE

kollaasi1.jpg

Päätin ottaa tämän kahdenkymmenenviiden ikävuoden kunniaksi uuden tavoitteen. Hieman soljuvampaa tekstiä ja ajatusten puroilua – sitä olisi ihanaa alkaa harrastamaan. Viime aikoina oon ollut niin kovin yksinäinen, että kirjoittamisesta on ollut jo vuosien ajan niinä sellaisina hetkinä seuraa. Tai sanotaanko, että itsestään saa ihan uudenlaisen ystävän, kun oppii pukemaan ajatuksiaan sanoiksi.

Eilen töissä kahvitaukoa pitäessä eksyin taas Tieteen kuvalehden sivuille. Lueskelin etusivun artikkeleita ja päätin siinä ensimmäistä siemausta ottaessani, että nyt on aivan pakko tilata tieku kotiin. Aivan pakko. JA niin tilasin! Oon miettinyt sitä vuosikausia, enkä ole ikinä sitä raaskinut tai saanut aikaiseksi.

Viimeisin (ja ainoa ikinä) lehti joka omalla nimellä postiluukusta on pudonnut, on ollut W.I.T.C.H. Haha-ha. Ne kaikki kymmenet numerot on vieläkin meidän mökin lipastossa tallessa. Ah, ai että! Luulen, että näiden vuosien myötä omat mielenkiinnon kohteet ovat onneksi muuttuneet sen verran, että vaihtaisin heittämällä tuon mainitsemani noita-lehden Tieteen kuvalehteen.

Just nyt oon aivan valmis kasvojen pesulle ja käpertymään peittojen alle. Seuraava steppi uniin siispä. Hyvää viikonloppua <3

 

kollaasi2.jpg

4 thoughts on “PARAS LAHJA ITSELLE

  1. Ihana sinä ja ihanaa syntymäpäivää <3 Lohduttavaa kuulla, että pimenevien päivien edetessä ei oo ainut joka tuntee olonsa aika ajoin yksinäiseks. Tsemppii <3

    Like

  2. Oi kun saisi aikaan sellaista laulunomaista teksitä, mikä olisi vain siinä – sillein kauniisti. Jotenkin tuntuu hankalalta saada ajatuksia minkäänlaisiksi sanoiksi kuullostamatta robotilta.

    PS. Kahvitellaan taas piakkoin ♥

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s