TÄÄLLÄ ELETÄÄN

polaroid1

 

Kesä ja kesäkuu – ovat olleet täällä hetken jo molemmat. Sää on aaltoillut, tuonut mukanaan aurinkoisia lämpöjä ja välillä kastellut sateellaan litimäräksi. Alkuvuosi toi elämään syvää ihastumista, uusia työkuvioita ja tavoitteita. Sellainen tasaisuus ja mielen liiallinen horjumattomuus on ollut onnekseni läsnä.

Viime aikoina on kuitenkin täytynyt itkeä kotikoti-ikävää, haikailla vanhempiaan ja mökkiä, ikävöidä ukkia ja samaan aikaan yrittää olla koossa pysyvä aikuinen. Koossa olen onnekseni pysynyt, jo 25,63 vuoden ajan. Niistä nuo 0,63 ovat vaan olleet aika tunteikkaita. Ehkä siksi horjumattomuus -sanan eteen laitoinkin tasapainottamaan sanan liiallinen.

Tulevana viikonloppuna on luvassa itikoiden syötävänä olemisen lisäksi saunomista, kukkaseppeleitä ja hyvää grilliruokaa (herkkusieniä, herkkusieniä). Minä villiäinen oon jo onnekseni uittanut talviturkin Nuuksiossa pois, joten tuleviin yöttömiin öihin jää pakollisiksi tehtäväksi ainoastaan juhannustaikojen toteuttaminen.

Sitä minä vaan, että ihanaa juhannusta ystävät <3 Tää on mun lempijuhla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s