UUTTA ETSIMÄSSÄ

Ja niin se tapahtui – uuteen aikakauteen siirtyminen.

Viime viikot ja kuukaudet ovat taas menneet vuodenaikansa mukaan. Hieman hitaasti eteenpäin, pimeyttä tietenkin yllään pitäen. Omiin aikatauluihin on täytynyt sisällyttää CV:n päivitystä, työpaikkojen ja koulutuksien etsintää sekä hakemusten kirjoittelua. Eli oikeastaan juuri niitä sellaisia asioita, joista itseensä on näiden auringottomien päivien lomassa energiaa saanut.

Energiaa on toki virrannut sieluun myös muita teitse, sillä arkiaamut ovat puolen vuoden tauon jälkeen alkaneet kupillisella Löfbergsiä ja aamuvoimin ravisteltua kauramaitoa. Ainoan eron, jonka kahvinjuonnin ja kahvittomuuden väliltä löysin, on, että kotona on taas tanssittu menemään musiikin tahdissa.

1.jpg

6

3

8.jpg

10.jpg

9.jpg

11

5

Viime aikoina on kaivannut elämään enemmän ulkoilua, mutta sateinen tuuli on pakottanut olemaan sisätiloissa. Lunta ja sen tuomaa valoa on ikävöity, mutta täytyy todennäköisesti ensin viettää uudenvuoden juhlat, ennen kuin niitä sellaisia asioita voi toivoa tapahtuvaksi tänne Helsinkiin.

Tuntuu myös jotenkin oudolta, että jo kuuden yön päästä on joulu. Oon itse suuntaamassa perheen luokse Varkauteen. Suunnitelmiin ei kuulu sen aikaisemman kaavan mukaan muuta kuin joulupuuroa, saunomista, paljuilua, glögeilyä ja joulupukin odottelua. Oon myös jo odotellut tässä viikkoja hetkeä, jolloin äiti nostaa pakkasesta kookoskarpalojäädykkeen jälkiruoaksi. Ah että. En malta odottaa joulua!

Mutta tsirppistä-tsii. Mä jatkan täällä työnhakuja, ja yritän tällä kertaa irtaantua läppäristä ennen kuin pää ja silmät ovat (taas) näytön tuijottamisesta kipeinä.

One thought on “UUTTA ETSIMÄSSÄ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s